Κατηχητική Τηλεόραση 

Αγαπητοί μας γονείς των παιδιών των κατηχητικών κέντρων των ενοριών της Σύρου,

Η διαρκής φροντίδα μας για τη θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των παιδιών και την κατηχητική τους μόρφωση, μας βοηθά να ξεπεράσουμε μερικώς το εμπόδιο της αναστολής των δράσεών μας λόγω της πανδημίας, αξιοποιώντας την ηλεκτρονική επικοινωνία.

Μέσω του προγράμματος της ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, το προηγούμενο διάστημα είχαμε την ευκαιρία να επικοινωνούμε με τους μικρούς μας φίλους και με πνεύμα αγάπης και διάθεση προσμονής να προετοιμαστούμε για τα Χριστούγεννα και να δοξάσουμε τον Κύριο για τον Σωτήρα μας Χριστό. Με το ίδιο αυτό πρόγραμμα, διαμορφωμένο ανάλογα, θα συνεχίσουμε τις τηλεσυναντήσεις μας, με σειρά μαθημάτων αφιερωμένων στα Ιερά  Μυστήρια. Τα παιδιά κάθε ηλικίας και ιδιαίτερα εκείνα που θα λάβουν τα Μυστήρια της Μετάνοιας, της Θείας Ευχαριστίας και του Χρίσματος στο τέλος της φετινής κατηχητικής περιόδου, μπορούν να αξιοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα, μέχρι να ξαναβρεθούμε στις  ενορίες μας.

Αγαπητοί μας γονείς,

Γίνετε συμμέτοχοι στην προσπάθειά μας ώστε μαζί να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που η πανδημία έχει φέρει στη ζωή μας και στην έκφραση της πίστης μας. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις προβολές, παρακινώντας και βοηθώντας τα παιδιά  να διαθέσουν λίγο από το χρόνο τους για να βρεθούν πιο κοντά στο Χριστό, μέσα σε κλίμα γαλήνης και χαράς.

Επικοινωνήστε με τους κατηχητές ή τον εφημέριό σας, αν σε κάτι δυσκολεύεστε ή έχετε κάποια απορία. Η συμβολή σας καθώς και όλων των κατηχητών,  θα είναι πολύτιμη και καθοριστική.

Ας εμπιστευτούμε στον Κύριο κάθε καλή προσπάθεια.

Με την αγάπη του Χριστού

Ο Επίσκοπός σας
+Πέτρος

Για να μεταβείτε στην Κατηχητική Τηλεόραση πιέστε ΕΔΩ.